Welkom bij Lever Notarissen in Meppel. U kunt bij ons terecht voor alle notariele werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het opstellen van uw testament, samenlevingscontract of de levering van een woning met hypotheek. Ook als ondernemer kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld de oprichting van een BV of de levering van aandelen.
Wij zijn aangesloten bij Netwerk Notarissen, het grootste landelijke samenwerkingsverband van notariskantoren. Dit biedt u de garantie van hoge kwaliteit voor een gunstige prijs.

  • Hoge kwaliteit, gunstige prijs en volledige service
  • Aangesloten bij Netwerk Notarissen
  • Meer dan 25 jaar een bekend begrip
Telefoon icoon
(0522) 25 27 21
Klik hier voor meer informatie

Doe hier de testamenttest

Notaris Meppel - Lever Notarissen

Al meer dan 25 jaar is Lever Notarissen een vertrouwd begrip in Meppel. Tot medio 2016 waren wij gevestigd aan de Stationsweg 54 in Meppel. Inmiddels zijn we verhuisd naar Zuideinde 53 in Meppel, schuin tegenover Schouwburg Ogterop.

Maak gerust een afspraak voor informatie of advies. Een bespreking is bij ons altijd kosteloos en vrijblijvend. Er is een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein voor als u met de auto komt.

U kunt natuurlijk ook via deze website uw vragen stellen of een offerte aanvragen.

Doe de Testament Test

Wilt u snel zien wat de voordelen zijn van uw testament voor uw persoonlijke situatie? Doe dan hiernaast de Testament Test en ontvang direkt uw persoonlijk advies.

Als u dat wenst kunt u een afspraak maken om het advies vrijblijvend met ons te bespreken.

Bekijk hier de columns van notaris meppel Bart Lever.